Lillelams juleklær til barn

Julen er en spesiell tid for småbarnsfamilier, og hos Lillelam er vi klare med koselige og festlige juleklær for de minste. Våre klær er laget av 100% supermyk merinoull som ikke klør, perfekt for barnas følsomme hud.

Strikket julekjole til barn

Vår julekjole kommer i fine julefarger og er en del av vår Classic kolleksjon. Den er flott å kombinere med strømpebukser eller søte blonde sokker. Den finnes i tre fager, inkludert en herlig rød farge som passer perfekt til jul. 

Matchende romper for de minste

Vi har også en supersøt romper for de aller minste som gir deg mulighet til å matche med søsken. Den er fin sammen med enkel strømpebukse og en søt ullbody.

Behagelig sparkedress for hverdagen

Fra vår Classic kolleksjon nå i nye farger – marine og morell – har vi nå sparkedresser og tilbehør for de vanlige dagene i desember. Disse er perfekt for å holde barnet varmt og komfortabelt hver dag. Juleklær til barn er ikke bare for de festligste anledningene. Og disse plaggene er like fine når festen er over og nyåret er her.

Julens tilbehør

Ikke glem tilbehøret! Gjør antrekket komplett med varme ullstrømper, nisseluer, julesokker og sløyfer. 

Lillelam: Klær Laget med Kjærlighet

Akkurat som med vår Mummi-kolleksjon, lager vi juleklær som viser hvor mye vi bryr oss. Vi vil at barna skal ha det gøy og være komfortable i våre klær. Våre klær er ikke bare fine å se på, men også gode å ha på. I tillegg er de produsert på en bærekraftig måte med tanke på både planeten og miljøet. Feire julen med Lillelam og gi barna dine klær som varer lenge, er myke og komfortable, og er fulle av farger og glede.

God jul og godt nytt år fra alle oss i Lillelam!