Om Baylon - forsidebilde1

Om Baylon

Nytt merke fra flokken bak Lillelam!

Allerede i 2004 var vi pionerer ved å lage rene merinokolleksjoner for de minste barna, alltid med den fineste og mykeste kvaliteten mot huden. Nå bruker vi de samme råvarene og metodene for å lage de mykeste klær og sengetøy også for ungdom og voksne.

For oss er merinoull naturens fineste fiber. Ull har blitt brukt siden tidenes morgen- før bomull, syntetisk og før vaskemaskinen. Vi har høstet lærdom fra historien og gitt naturfiberen en fornyet drakt. Vi kombinerer franske tradisjoner for utsøkt håndverk og finesse, med norsk kjærlighet til ull.

Baylon er Pernille Baylon Siem (gründer av Lillelam) sitt familienavn, med lang historie tilbake til ullindustriens opprinnelse i byen Mazamet i Syd-Frankrike. Nå lever arven videre i Norge gjennom lidenskapelig bruk av den fineste, 100% merinoull.

Baylon lager sengetøy og klær av naturens fineste fiber, på en bærekraftig måte der sauer, fabrikkarbeidere og miljøet blir tatt godt vare på.

Vår Visjon

Ingenting overgår naturen

Vårt utgangspunkt er at ingenting overgår naturen. Baylon er en hyllest til naturen og den rene merinoullen. Det beste vi kan gjøre er å forstå og ta vare på ullens fantastiske egenskaper fra naturens side, til nytte og glede for folk.

Løftet vi gir kundene våre, er at Baylon forvalter ullens naturlige egenskaper på beste måte. Fra naturens side byr merinoullen på en unik kombinasjon av mykhet, temperaturregulering, slitestyrke og en rekke andre fordeler.

Baylon sørger for at ullens naturlige fortrinn blir tatt vare på gjennom hele produksjonen. Vi tilrettelegger for at terskelen for bruk og vedlikehold av produktene er så lav som mulig.

Grunnen til at vi er så glade i ull, er at vi vet hvor godt det egner seg til å lage vakre og velfungerende klær og produkter, som vi vet verdsettes. I tillegg oppfyller råvaren våre verdier i forhold til å være naturlig, fornybar og bærekraftig. Vi er opptatt av å tenke langsiktig, både når vi lager produkter, bygger relasjoner og utvikler oss. Det er bra for miljøet og virksomheten.