Historien vår

Lillelam er en norsk merkevare som ble startet i 2004 av to småbarnsmødre som ikke fant gode nok ullklær til sine små. Det var nesten umulig å finne ullklær i ren, myk ull for barn, og spesielt funksjonelle klær med fint design i ull som ikke klør! Så da måtte de rett og slett lage det selv! En kolleksjon med barneklær i 100% merinoull av beste kvalitet ble starten på noe stort. 

Om oss - Stiplet beige

Lettstelte ullklær til travle småbarnsforeldre

Merinoull er naturens fineste fiber, og en av de mest miljøvennlige tekstilene du kan bruke. Det rene og naturlige ullmaterialet er basert på den nyeste, teknologiske utvikling som gjør at plaggene verken klør eller krymper i vask. Alle plaggene kan maskinvaskes på ullprogram. Lillelam garanterer den beste kvaliteten av merinoull, som gir plaggene en fantastisk mykhet og en unik slitestyrke. Uten syntetiske innslag bevarer ullen sine naturlige verdier og beholder blant annet lanolin-innholdet som gjør at plagget både er selvrensende og har lav brennbarhet.

Visjon

Lillelam har blitt en kjent norsk merkevare blant barnefamilier, og vårt mål er å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. Våre produkter skal være klassiske og tidløse, ha smarte løsninger for å gi lengre brukstid, og i den beste kvaliteten for å kunne gå i arv. Tar du godt vare på ullplagget ditt vil det kunne vare i lang tid. Og fordi ull er nedbrytbart kan du tilslutt legge produktet i naturen, og det vil gå i oppløsning og brytes helt ned (bortsett fra knapper, glidelåser og vaskelapper).

Bestselgende produkter

Vår basic serie har vært våre bestselgende produkter i over 15 år, og er kjent for sin gode passform, lange brukstid og klassiske design.

Om oss - Basic

“Jeg er selv så imponert over hvor lenge sparkedressene holder! Jenta mi var rundt 6 mnd og jeg kjøpte str 68 idag er hun 15 mnd og passer den helt perfekt?? vi har i str 80 også som sitter bra men vil vare mye mye lengre! Aldri opplevd dette med andre merke varer!”

“Jenta mi har brukt sparkedressen fra da hun var 8 uker, i str 68 og bruker den fortsatt. Hun er snart 14 mnd. Veldig god kvalitet❤️”

Vær trygg på ull fra Lillelam- fra innerst til ytterst

  • Ren og myk mot huden
  • Naturlig temperaturregulerende
  • Allergivennlig
  • Bedrer søvnkvaliteten
  • Lite antennelig (Bomull brenner ved 255 °C, mens ull antennes ved 600 °C)
  • Maskinvask på 40 °C ullprogram
  • Miljøvennlig og fullt nedbrytbart
  • Fri for skadelige kjemikalier

 

Lillelam selger barneklær i 100% merinoull via vår egen nettbutikk og fra våre to butikker på Grünerløkka og Bjørvika i Oslo. Les mer om butikkene vår her.

Du kan også kjøpe Lillelam hos en av våre mange forhandlere, her kan du se oversikt over forhandlere i nærheten av deg.

Om oss - insta Om oss - fb

Om oss - Untitled 1

Om oss - Untitled 2

Om oss - Untitled 7