Mummi klær til de minste

Vi er stolte over å presentere vårt samarbeid med Mummi og lanserer en eksklusiv Mummi kolleksjon med barneklær i vår ikoniske Classic serie. Lillelam og Mummi deler felles verdier om omsorg og kjærlighet, og å ta vare på hverandre og naturen.

Mummi klær til de minste - Baby - Mummi AW22 1

Tove Janssons vidunderlige fortellinger om Mummidalen er alltid tett på naturen med en lekenhet i fantasien som er tidløs og universell, og som passer inn i alle deler av verden, uansett alder. Både hennes budskap og verdier har mange synergier med Lillelam.

I fortsettelsen av dette har vi utviklet en leken og sjarmerende kolleksjon med Mummi klær til barn og baby, i vår mykeste merinoull. I Moomin-kolleksjonen finner du ullklær og tilbehør for både baby og større barn. Alle plagg i kolleksjonen er designet med en utvalgt figur fra Mummidalen. Det er slitesterke og komfortable plagg som vokser med barna mens de leker og utforsker verden.

En kombinasjon av kvalitet og klassisk design 100% merinoull

Mummikolleksjonen startet med en ny versjon av vår bestselgende sparkedress og lue med Mummi-design. Det måtte bli Mummitrollet som først skulle representere Lillelams myke verden! Vi syntes de går sammen som hånd i hanske og innbyr til lek og kos.

Mummidressen strikkes noe tynnere enn vår klassiske sparkedress, slik at den kan brukes innendørs uten å bli for varm. Luen har fått nye detaljer som fuskepels-dusk i tillegg til Mummitrollet som strikkes inn foran.

Vi i Lillelam vil at våre plagg skal ha fint design, og de skal også være komfortable å ha på seg. Alle klærne er laget av 100% myk og kløfri merinoull av den fineste kvalitet. Ullens unike egenskaper gjør at dette er det perfekte materialet for barns følsomme hud.

Merinoull er myk og behagelig mot huden, den puster og regulerer dermed kroppstemperaturen. I tillegg har ull flere helsefremmende egenskaper og kan gjerne brukes av barn med allergier eller sensitiv hud.

Mummi barneklær: For de små oppdagelsesreisende

Mummitrollet er eventyrlysten og nysgjerrig, akkurat som våre små barn som utforsker verden. Våre Mummi barneklær er skapt med tanke for de små oppdagelsesreisende. Karakterene er fulle av sjarm og eventyr, og er morsomme følgesvenner for nysgjerrige barn som elsker å utforske verden. Enten det er Mummitrollet, Stinky eller Lille My som er strikket inn i plagget så gir våre Mummi klær barna muligheten til å ha med seg sine Mummi-favoritter overalt hvor de ferdes.

Lille My genser og kjole

Lille My karakteren er glad, nysgjerrig, fryktløs og litt rampete. Kjenner du en liten som gjerne vil pynte seg, men samtidig trenger at klærne tåler å bli brukt?

Lille My genseren og Lille My kjolen er både søte og sjarmerende, men ikke la dette lure deg; den høye slitestyrken til merinoull gjør at dette er plagg som passer for aktivt bruk. Har du en bestemt liten frøken, er dette klærne for henne.

Stinky genseren for familiens lille ramp

Hvis du har en liten ramp i familien, har vi også den perfekte genseren.

Stinky-karakteren er Mummidalens lille skurk. Han elsker å lure innbyggerne i Mummidalen og stjeler det som stjeles kan.

Kle din lille skurk i en sjarmerende Stinky-genser og hold rampen din komfortabel og varm.

Mummi babyklær: Mykhet i hvert plagg

Vi vet hvor viktig det er å gi de aller minste de aller beste klærne som tar vare på den sensitive huden deres. Våre Mummi babyklær er utrolig myke, de klør ikke og sørger for at babyene dine er komfortabel hele dagen.

Mummi klær til de minste - Baby - Moomin 1

Lue og ulldress: Søtt design i god kvalitet

Vår populære sparkedress og lue med mummimotiv er blitt favoritter hos mange. Det søte designet i kombinasjon med kvalitet og komfort gjør det til det perfekte valg til små eventyrere.

Mummi sparkedressen er romslig i fasongen og har plass til flere lag med klær under på de kaldeste dagene, men er heller ikke for tykk til å brukes inne.

Mummi luene har fuskpels-dusk og kommer med og uten øreklaffer og knyting. Med matchende mummi babytøfler og mummivotter blir det ekstra varmt og koselig å gå kaldere tider i møte.

Hvis du vil gi et helt Mummi sett i gave til en skikkelig Mummi-fan, så har vi også det fine Mummi-pleddet vårt!! Et nydelig pledd som kommer i en fin gaveske, og som garantert vil glede både liten og stor.

Mummi-sokker til hele familien

Vi har ikke glemt foreldrene når vi har laget vår Mummi kolleksjon! Tynne og myke ullsokker med mummitrollet strikket inn kan brukes av både store og små, og går helt fra størrelse 14 og helt opp til str 47! Finnes det noe kulere enn mørke dress-sokker med Mummitrollet på?

 

Mummi klær til de minste - Baby - lillelam ullsokk

Skapt med tanke på barnets beste


Vi i Lillelam er kompromissløse på kvalitet og materiale. Alle våre klær er skapt med tanke på barnets beste og for miljøet. Alle beslutninger vi tar, gjennom hele verdikjeden, blir nøye gjennomgått i henhold til våre bærekraftige og etiske verdier.

Merinoull kan ha en rekke helsefremmende verdier og det kan være positivt for de som har kroniske hudsykdommer. Men merinoull er ikke bare behagelig å ha på seg, det er også et bærekraftig valg. Ull er et av de mest miljøvennlige tekstilene du kan velge. Det avgir bl.a ingen mikroplast til naturen, og er faktisk helt komposterbar i naturen.

Når du velger Mummi klær fra Lillelam, er det et godt valg for både barna dine og miljøet vårt. Det er mye omsorg i å kunne gi barna våre godt tøy og gjennom å velge en naturfiber som ull tar vi vare på hverandre og naturen, som hånd i hanske med vårt og Mummi’s vedigrunnlag.

Klær som vokser med barnet

Alle som har hatt Lillelam-klær til sine barn kan skrive under på at dette er klær barna kan ha lenge. Kvaliteten på plaggene og designet gjør at de tåler langvarig bruk, og gjerne av flere barn.

Å produsere plagg av slik kvalitet gjør vi fordi vi er klokketro til vår bærekraft-filosofi. Det er økonomisk fornuftig å ha klær som varer og tåler bruk, og det er bra for miljøet.

Mummi sparkedressen er designet for aktive barn, så den er god å bevege seg i. Med brettekanter på armer og ben bretter du ned disse og så vokser mummidressen og kan tilpasses etter hvert som barnet vokser.

Utforsk hele kolleksjonen

For foreldre med små barn er Lillelams Mummi-kolleksjon det ideelle tilskudd til garderoben. Våre klær er en perfekt kombinasjon av design, komfort, kvalitet og bærekraft. Utforsk vår kolleksjon på lillelam.no i dag, og gi dine små eventyrere klær de vil elske å ha på seg. 

Klikk her for å se hele Moomin by Lillelam kolleksjonen, og finn de perfekte gavene til din lille Mummi-karakter.

Mummi klær til de minste - Baby - Moomin SS23 1 desk