Julegavetips fra Lillelam

 

Gi en julegave som varmer, og som varer. Gi en julegave som gjør godt både for den som mottar, i tillegg til både miljøet og planeten vår ❤️

Lillelam har fokus på å lage klær som varer, både i design og i snitt. Strikkede plagg har god tøyelighet, og det er lagt inn brettekanter som kan brettes ned når barnet vokser slik at klærne kan brukes gjennom flere sesonger. I tillegg, tar du godt vare på ditt ullplagg vil det vare lenge og kan gå i arv, selges eller gis bort når det ikke lenger passer.

Myke julegaver til de minste

Et plagg i mykeste merinoull er en kjærkommen gave til de aller minste. Vi er takknemlig for at mange småbarnsforeldre har produkter fra Lillelam øverst på ønskelisten for poden. Her har vi plukket ut et utvalg av gaver som trolig vil falle i smak.

Fine julegaver til de litt større barna

Julegaver på budsjett

Maks kr 350,-

Eksklusive julegaver

Lillelam Premium kolleksjon har det lille ekstra; en delikat sømløs kolleksjon av ypperste kvalitet og mykhetsgrad for de aller minste.  Den sømløse kolleksjonen gir barnet den beste komfort uten innvendige brettekanter og sømmer.

Julegaver til de voksne

Visste du at vi har et merke som heter Baylon? Der har vi lansert verdens første sengetøy i 100% merino.

Gi en gave som alle ønsker seg – god søvn. Sengetøy i mykeste merino bidrar til et godt sovemiljø. Forskning viser at merinoull gir et mer sammenhengende søvnmønster og en dypere søvn.

«Tusen tusen takk for at dere har hjulpet meg med det jeg har strevd med i 15 år – å sove godt»
Linda – sykepleier

Sengetøyet kommer i 3 nydelige farger og i to størrelser, i tillegg til enkle putetrekk:
140 cm x 200 cm kr 3290,-
140 cm x 220 cm kr 3490,-

Retur og bytte

Det er enkelt å bytte julegaver hos oss. Vi har åpent kjøp på alle gaver kjøpt hos oss frem til 31.januar. Returlapp får du med i pakken din. Har du spørsmål, så ta gjerne kontakt med oss 🙂

Send oss en e-post: flokken@lillelam.no.
Ring oss på 22446885
Skriv til oss på Facebook Messenger her.

Vi i Lillelam ønsker alle våre kunder en fredful og koselig førjulstid ❤️