Komfortabelt Ullundertøy for Barn

Når det kommer til barnas komfort og velvære, er valget av klær noe av det viktigste. Ullundertøy til barn fra vår kolleksjon fokuserer på kvalitet, funksjonalitet, og omtanke for de små. Med forskjellige plagg designet spesifikt for aktive og lekne barn passer Lillelams ullundertøy perfekt til hverdagsbruk. Vårt ullundertøy er laget i den fineste og mykeste merinoullen som er å oppdrive, som er garantert kløfri og silkemyk mot huden.

Komfortabelt Ullundertøy for Barn - Baby - LILL AW20 INDPYJ FIN WWW 36

Ull til aktive og lekne barn

Vårt ullundertøy er skapt med tanke på barnas behov for å bevege seg fritt og uten å irritere den sarte barnehuden. Fordelen med merinoull sammenlignet med andre materialer, er dens unike evne til å regulere kroppstemperaturen, som holder barna varme når det er kaldt og kjøler når det er varmt, og er derfor ideelt for barn som er i aktivitet både ute og inne hele året igjennom. Ullundertøy i 100% ren merinoull vil holde barnet komfortabelt og tørt, selv om det svetter.

Lag på lag

Med tynt ullundertøy i merinoull kan du tilpasse deg årstiden med flere lag. Merinoull er alltid det beste valget å bruke innerst mot huden, bl.a fordi det har så gode pusteegenskaper som ikke andre tekstiler, som f.eks bomull, har.

Utforsk ulike kombinasjoner og finn det perfekte lag-på-lag antrekket for ditt barn.

Fordelen med merinoull

Merinoull har mange fordeler, blant annet komfort og kløfrihet. Ull er også kjent for sine antibakterielle egenskaper, noe som gjør vårt ullundertøy til et hygienisk valg for sensitiv barnehud. For eksempel er klær laget av merinoull påvist å gi positive virkninger for de som lider av kroniske hudsykdommer som eksempelvis atopisk eksem.

Velg ull til barn fra Lillelam

Bak våre klær ligger en dyp forståelse for barnas behov for komfort, varme og bevegelighet. Våre plagg er designet for å støtte deres lekne og aktive livsstil, med en unik kombinasjon av klassisk design, funksjonalitet, og kvalitet.

Alle våre produkter kan du trygt vaske i maskin på 40° C ullprogram. Bruk vaskemiddel for ull, og vask sammen med lignende farger. Bruk gjerne også vaskepose for å beskytte de tynne plaggene.

I tillegg er vi i Lillelam lidenskapelig opptatt av å holde en så bærekraftig og etisk forsvarlig produksjon som mulig. Ved å kjøpe plagg i merinoull fra en seriøs produsent bidrar du til en mer bærekraftig klesindustri, og det beste alternativet for miljøet.

barn liggende på seng med natttøy i merinoull