Strikket dåpskjole: En tradisjon gjenfødt

Dåpskjoler har en lang historie i Norge, og er en tradisjon vi er stolte av å føre videre. En strikket dåpskjole er tidløs, myk mot babyhuden og har ofte nydelige mønstre. En strikket dåpskjole i god kvalitet vil kunne brukes gjennom mange generasjoner som et nydelig arvestykke. 

Velg en strikket dåpskjole i myk merinoull for små babyer

En strikket dåpskjole laget av myk merinoull er det perfekte valget for dåpsseremonien. Merinoull har en rekke egenskaper som gjør den ideell for babyklær. Den er skånsom mot babyens sensitive hud, regulerer temperaturen naturlig, og klør ikke. Utforsk vårt utvalg av strikkede dåpskjoler i merinoull som er spesielt designet for den store dagen.

 

 

Fordeler med strikkede dåpskjoler i merinoull

 

En strikket dåpskjole fra Lillelam er ikke bare vakker å se på, men også behagelig for babyen å ha på seg. Når man har en lang dag foran seg med både seremoni og selskap, kan merinoull være det perfekte valget da merinoull av høy kvalitet hjelper babyen med å regulere kroppstemperaturen sin og vil holde den komfortabel hele dagen. Her er flere grunner til hvorfor en strikket dåpskjole i merinoull er et godt valg til den kommende dåpen:

  1. Myk mot babyhuden: Våre strikkede dåpskjoler er laget av myk, hypoallergenisk merinoull som er skånsom mot babyens sensitive hud. 
  2. Klør ikke: Kløe kan være et problem med ullklær laget av ull i dårlig kvalitet eller av krusete tykke ullfibre, men våre strikkede dåpskjoler i den fineste merinoull er garantert kløfrie og behagelige å ha på.
  3. Egnet for små babyer: Merinoull er en myk og skånsom fiber som passer perfekt for små babyer. Det gir komfort og bevegelsesfrihet for den spesielle dagen.
  4. Miljøvennlig:Merinoull er et fornybart og biologisk nedbrytbart materiale. Ved å velge en dåpskjole laget av merinoull, tar du et miljøvennlig valg som bidrar til å bevare vår planet for fremtidige generasjoner.
  5. Lettstelt: Merinoull er naturlig flekkavstøtende og trenger ikke å vaskes så ofte som andre tekstiler. Dette gjør det enkelt å ta vare på dåpskjolen og beholde den i god stand for fremtidige generasjoner.

For mer informasjon om hvorfor merinoull er et utmerket valg, kan du besøke vår side om merinoull.

Strikke selv eller ferdigstrikket dåpskjole?

Det er noe tidløst og klassisk over en strikket dåpskjole. Den gir en følelse av nostalgi og tradisjon, samtidig som den ser moderne ut. En ullkjole varer lenge og kan bli et arvestykke som går i generasjoner. Dersom du ønsker å gjøre kjolen enda mer spesiell, tilbyr vi også strikkepakker med alt du trenger for å strikke din helt egne dåpskjole, inkludert merinogarn i fineste kvalitet og oppskrift til både kjole og tilhørende kyse. Men, hvis du foretrekker det, har vi også ferdigstrikket dåpskjole i høykvalitets merinoull, klar til bruk.

Lillelams dåpskjole har et nydelig hjertemønster og passer perfekt sammen med dåpsluen vår i samme stil. Kjolen måler 104 cm i str 68. Kjolen har også hemper på sidene slik at du kan pynte den opp med silkebånd hvis du vil.

Uansett om du velger å strikke selv eller kjøpe en ferdigstrikket dåpskjole, vil en dåpskjole i merinoull tilby komfort og klassisk stil på barnets spesielle dag, og bli et verdsatt arvestykke for fremtiden.

 

Strikket dåpskjole: En tradisjon gjenfødt - Baby - Dapskolleksjon22 1