Pledd av restegarn til inntekt for Blå kors

Vi bruker restegarnet vårt til nye pledd med inntekt til Blå Kors!

Vi er klokketro til bærekraftfilosofien vår og kaster ingenting i produksjonen vår. Derfor har vi nå samlet opp restegarn fra tidligere kolleksjoner, og laget våre bestselgende pledd i alle regnbuens farger. Her har du en unik sjanse til å finne et pledd ingen andre har maken til.

Pledd av restegarn til inntekt for Blå kors - Nyhet - Lillelam blakors

 

Vi tenker alltid bærekraft og kjærlighet i hver minste tråd og maske, og har derfor valgt å gi en del av inntektene til fantastiske Blå kors.

Blå kors er en ideel organisasjon som jobber spesielt med barn og unge i Norge. De har bl.a behandlingsinstitusjoner, poliklinisk virksomhet, , videregående skoler, arbeidstrening, gatenære tiltak, boligsentre, lokale stiftelser og foreninger. De gjør et spesielt viktige arbeide for en raskt voksende gruppe med sårbare småbarnsfamilier, barn og unge i en tid hvor forskjellene bare blir større.

 

 

100 kr per solgte pledd går til Blå Kors sitt viktige arbeide med støtte og hjelp til familier, barn og unge som har det tøft. Dette er en begrenset kolleksjon med noen helt unike vakre farger det er verdt å se.

Pledd av restegarn til inntekt for Blå kors - Nyhet - FotoJet 81

Denne tiden går mange familier en uvanlig tøff tid i møte. Blå Kors møter hver dag barn, unge og familier som allerede har det vanskelig. Økt økonomisk press forverrer utfordringene som allerede er der. Ditt bidrag er viktig, og går til tiltak som hjelper! Ønsker du å støtte Blå kors på andre måter? Les mer her.