Moomin by Lillelam

Eksklusiv kolleksjon i begrenset opplag

Moomin by Lillelam - Moomin logo boy cinnamon 2

Vi er stolte av å presentere vårt samarbeid med Mummi og lanserer en eksklusiv Mummi kolleksjon i Lillelams ikoniske Classic serie. Lillelam og Mummi deler felles verdigrunnlag om omsorg og kjærlighet, og å ta vare på hverandre og naturen.

Tove Janssons vidunderlige fortellinger om Mummidalen er alltid tett på naturen med en lekenhet i fantasien som er tidløs og universell, og som passer inn i alle deler av verden, uansett alder. Både hennes budskap og verdier har mange synergier med Lillelam.

Lillelams Mummikolleksjon består av vår kjærkomne sparkedress og lue samt strømpebukse i to tidsriktige farger; melert karamell og melert gråfarge. Det måtte bli Mummitrollet som skulle representere Lillelams myke verden! Vi syntes de går sammen som hånd i hanske og skal innbyde til lek og kos.

Mummidressen strikkes noe tynnere enn vår klassiske sparkedress, slik at den kan brukes innendørs uten å bli for varm. Luen får nye detaljer som fuskepels-dusk i tillegg til Mummitrollet som strikkes inn i foran.

Moomin by Lillelam - FotoJet 43