Lillelams påskefavoritter

Påske = ull! 💛

Husk å pakke med deg ulltøyet uansett om du skal ha by-påske eller om du skal på påskefjellet! Vi har ulltøyet du trenger til både liten og stor.

 

Det innerste laget

Ull er det beste å bruke innerst mot huden, og det første laget bør være tynt og tettsittende. Her kan du se et utvalg av vårt ullundertøy til barn og baby. Se hele kolleksjonen her. 

Det mellomste laget

Det er viktig at det midterste laget ikke er for tettsittende da luft mellom lagene gir god isolasjon og bevegelighet. Men plagget må heller ikke være for stort, da får det motsatt effekt. Vi har både to-delte sett og heldresser i 100% merinoull som egner seg meget godt som lag nr 2 til både små og store.

Tilbehøret

Riktig tilbehør er vel så viktig! En god lue som holder hodet varmt og som sitter godt er lurt. Til de minste kan en balaclava være et godt valg, så unngår du at kald vind sniker seg inn i glipper mellom klærne.

 

Ullsokker og ulltøfler

Gode ullsokker er et must i påsken! Vi har et stort utvalg av både strømpebukser, ullsokker og ulltøfler til barn. Visste du at vi også har Mummi-sokker helt opp i voksen størrelse?

Strikk dine egne Lillelam-plagg i påsken! 

Hvorfor ikke benytte noen fridager til å starte på et nytt strikkeprosjekt? Vi tilbyr både håndstrikk-garn og strikkepakker i den samme gode kvaliteten som vi bruker i produksjonen av Lillelam-plaggene. Se hele utvalget her.

Vi i Lillelam ønsker deg en riktig god påske! 💛

 

Lillelams påskefavoritter - Baby - GR3A4548 2