Dåpsantrekk fra Lillelam i 100% merino

Å døpe sitt barn eller å holde navnefest er en spesiell og stor begivenhet. Vår dåpskolleksjon er laget av 100% merinoull av den fineste kvalitet. Designet med omtanke og kjærlighet, med både Woolmark og OEKO-TEX® sertifisering.

Dåpskjole til gutt og jente

Vår dåpskjole har et klassisk design som passer både for gutter og jenter. Den strikkede kjolen har et nydelig hjerte-mønster, og er inspirert av håndverk og tradisjon. Laget av den mykeste merinoull, er denne kjolen både vakker og komfortabel for de minste. Med delikate detaljer og et tidløst design, vil denne kjolen kunne være et arvestykke som kan gå i arv fra generasjon til generasjon.

Dåpskjolen er 104 cm lang i str 68. Det er hemper på kjolen så du kan pynte den opp med et silkebånd i livet.

Dåpslue i merinoull

Laget med den samme høykvalitets merinoullen som i dåpskjolen, er denne dåpskysen det perfekte tilbehøret for et komplett dåpsantrekk.

 

Hvorfor velge dåpsantrekk i merinoull?

Merinoull er det ideelle valget for dåpsantrekk av flere grunner:

  • Naturlig mykhet: Merinoull er kjent for sin mykhet og vil føles behagelig mot babyens sensitive hud gjennom hele dåpsdagen.
  • Temperatur regulerende: Ullen bidrar til å holde babyen varm når det er kjølig og kjølig når det er varmt, slik at babyen alltid er komfortabel.
  • Lettstelt: Merinoull er naturlig flekkavstøtende og trenger ikke å vaskes så ofte som andre tekstiler. Dette gjør det enkelt å ta vare på dåpskjolen og beholde den i god stand for fremtidige generasjoner.
  • Holdbart og langvarig: Vår dåpskolleksjon i merinoull er laget for å vare, slik at du kan bevare minnene fra dåpsdagen i mange år fremover, og la antrekket gå i arv til nye generasjoner.

 

Ethvert plagg i merino vil kunne vare for alltid om du tar godt vare på det. Les mer om hvordan du best kan ta best vare på dine ullplagg her.

Strikk ditt eget dåpsantrekk

Dersom du ønsker å gjøre dåpsantrekket enda mer spesielt, tilbyr vi også strikkepakker med alt du trenger for å strikke din helt egne dåpskjole, inkludert merinogarn i fineste kvalitet og oppskrift til både kjole og tilhørende kyse.

Lillelams dåpskolleksjon -