Lillelam classic – våre bestselgere

 

Fra basic til classic

De som kjenner Lillelam godt vet at basic serien vår er våre bestselgende barneklær, som kommer igjen år etter år. Det er ullklærne med det klassiske Lillelam-designet, som etterhvert er blitt godt kjent blant norske barnefamilier.

Etter 15 år som en av norges eneste barneklesmerke med ullklær kun i 100% ren merinoull, har vi nå vendt snuta utover i verden, og et nytt kapittel har startet. Vi ønsker å holde barn over hele verden varme i myke, deilige ullplagg i den fineste merinoull. Et steg på veien er at vi endrer kolleksjonsnavnet til classic. Dette syns vi var perfekt for bestselgerne våre, og er et mer passende navn for ullplaggene som har vært nesten uforandret siden start.

Lillelam classic - våre bestselgere -

Bestselgende ullklær til barn og baby

Vi er stolte av å kunne tilby vår classic serie med ullplagg i hele 11 farger denne høsten. Her finner du en farge for enhver smak. Alle fargene er våre egne, og garnet er spesialfarget kun for oss. Fargene er nøye utviklet slik at alle nyanser passer med hverandre, slik at du enkelt man mixe og matche de forskjellige produktene. Mønsteret er inspirert av gamle norske strikkeoppskrifter, og er et av kjennetegnene for kolleksjonen.

Ullklærne finner du helt fra prematur størrelse og opp til 6 år.