LILLELAM HÅNDSTRIKK

– Dåpskolleksjon –

For en stund tilbake lanserte vi Lillelam Håndstrikk. Garn-pakker med tilhørende oppskrifter fra Lillelams myke verden, hvor du kan strikke våre mest populære produkter selv. Oppskriftene passer både for nybegynner og viderekommende strikkere.

Strikkepakke dåp inneholder mønster og garn til dåpskjole og kyse. Du kan velge blant to dåpskyser i ett og samme mønster, med bølgekant eller picot-kant mot fjeset. Dåpskjolen er basert på vår klassiske dåpskjole med hjertemønster. Den håndstrikkede blir tykkere og har større hjertemønster enn den maskinstrikkede, den har samme søte kanten i halsen og på ermene. Kjolen er myk og behagelig å ha på for barnet. Settet har et lekkert og nostalgisk uttrykk.

Du får med oppskrift til både størrelse 0-3 mnd og 3-6 mnd, 10 garnnøster a 50 g av Lillelams hvite 100% merinoull, Extra fine, samt et fint nett for oppbevaring.

Vil du heller kjøpe ferdigstrikket?

Vår dåpskjole og kyse er to av våre bestselgende produkter, og vi er så glade for at så mange ønsker å bruke våre produkter til den store dagen ❤ Vi har også andre plagg i samme stil, som passer til den store dagen enten det er dåp, navnefest eller andre pyntede anledninger. Og husk body og strømpebukse til å bruke under kjolen!