Se årets julekolleksjon fra Lillelam i klassiske julefarger

Endelig kan vi presentere årets julekolleksjon fra Lillelam ❤

Spente små føtter på julemorgenen, klare for askepott og kos. Hva er vel bedre enn en barndomsjul med nisselue og peiskos, bamsesokker og myke klær du kan leke og tulle i? Julekolleksjonen har ankommet med klassiske plagg til julens mange anledninger. Plagg som er både fine og pyntede, men også komfortable for de små å bevege seg i. Selvfølgelig i klassiske farger og design, som gjør at plaggene kan spares på og gå i arv, eller gis videre.

Etter stor etterspørsel har  vi også to helt nye farger på vår klassiske sparkedress med tilbehør; marineblå og morell! Farger som er like fine når festen er over  og nyåret er her. Men husk, kun laget i begrenset antall.

La høytiden begynne ❤

Se årets julekolleksjon fra Lillelam i klassiske julefarger - Nyhet

Fin i høytiden i myk merinoull

Det viktigste for oss når vi designer produkter er to ting; at klærne skal være komfortable for barnet å ha på seg, og at designet er klassisk nok til å vare. Vi ønsker at våre klær skal være plagg du tar godt vare på, og som kan brukes igjen og igjen, kanskje arves videre til et søsken, eller til nabogutten nede i gata. Eller selges videre på Tise eller Finn.no.

Merinoull er nemlig et fantastisk materiale som er slitesterkt og langvarig. Tar du vare på ullplagget ditt, kan det vare i generasjoner. Og tilslutt kan det faktisk legges ut naturen, og bli til jord. Hvor fantastisk er ikke det?

Classic kolleksjonen i julefarger

Vi vet mange har ventet på dette; våre klassiske produkter i marineblå og morell. Endelig er disse tilgjengelig i et begrenset antall. Disse produktene er våre bestselgere gjennom tidene, og vi vet at de står høyt på ønskelisten til mange foreldre.

Dette er praktiske plagg med stor bruksverdi, i et klassisk og pent design. Sparkedressen har som alltid brettekanter på ermer og ben som kan brettes ned ettersom barnet vokser, og dermed øke brukstiden betraktelig. Lue classisk er strikket på en måte som gir den en utrolig god passform, og som gjør at luen kan strekkes godt, og vokse med barnet i lang tid.

Ikke glem tilbehøret…

Romperen eller kjolen blir enda mer pyntet med en søt body med krage under. Vi har både en body med en stor og pyntet rysjekrage, og en body med en søt mindre krage. En sløyfe eller et par sokker med bamsemotiv gir den lille prikken over i’en.

Vi ønsker dere alle en riktig fin førjulstid!

Og du, trenger du tips til gaveideer har vi samlet våre aller beste tips her.