Varme barneklær til Ahead-Moldova - Lillelam
Fast frakt kr 59,- Gratis frakt over kr 750,-
LILLELAM.NO (0-8 ÅR)

Varme barneklær til Ahead-Moldova

Varme barneklær til Ahead-Moldova

I 2005 hadde vi et lager av flotte, varme barneklær som vi ikke kunne selge til våre butikker fordi ny kolleksjon med annet garn skulle distribueres. Vi var derfor lenge på leting etter noen vi kunne gi disse fine klærne til.

På vår leting kom vi over Ahead-Moldova som jobber med å fremme funksjonshemmede barns livskvalitet og rettigheter i Moldova. Ahead ble stiftet i 2000 for å bedre de umenneskelige leveforholdene på et barnehjem for 300 funksjonshemmede jenter i Moldova. Gjennom undervisning av barnehjemspersonalet og samarbeid med organisasjoner som kom med mat, klær og medisiner har barnehjemmet blitt et mye bedre sted å bo. Nå jobber Ahead direkte med barnas familier for å forebygge at barna ikke havner på barnehjem, men utvikler seg til sitt fulle potensiale.

Nå kan du også være med å støtte Ahead når du handler hos Lillelam! Når du kommer til handlekurven kan du velge å runde opp til nærmeste 10’er, og disse kronene vil gå til Ahead Moldova. Ønsker du å hjelpe mer kan du også benytte deg av Aheads eget kontonummer: 1645 06 94979. Lyst til å lese mer om Ahead-Moldova? Klikk her.

Vi har fått bilder av disse skjønne barna og det varmer vårt hjerte at Lillelam holder de gode og varme.

© 2017 Lillelam AS

Designet og utviklet av HCL Nordic