Ull om sommeren? | Lillelam
Fast frakt kr 59,- Gratis frakt over kr 750,-
LILLELAM.NO (0-6 ÅR)
LILLELAM.NO (0-6 ÅR)

Ull om sommeren?

Ull om sommeren?

Mange vil kanskje tro at ull ikke kan brukes om sommeren, men det er ikke riktig!

Hvorfor?

– Ull puster og kan både absorbere og slippe ut fuktighet gjennom plagget. Dette gjør at barnet vil holde seg tørr selv om det svetter.

– Fin merinoull er mykt og behagelig mot sart barnehud, og vil holde deg sval på varme dager.

– Ull er  temperaturregulerende og beskytter derfor også mot varme. Dette hjelper barnet med å holde en stabil kroppstemperatur.

– Ull absorberer UV stråler, og beskytter derfor barnas hud mot solbrenthet. Mange eksperter på hudpleieprodukter mener faktisk at klær beskytter huden mer effektivt mot UV stråling enn solkrem.

I tillegg er som kjent den norske sommeren ofte varierende temperaturmessig og det er deilig med plagg som kan lune når det er litt kjølig.

Sommerkolleksjonen til Lillelam har blitt svært populær de siste årene. Størrelsene går fra prematur til 4 år og består av en rekke produkter strikket i florlett tynn merinoull. Vi bruker den samme ullen som i vinterkolleksjonen, men med et langt tynnere garn. Designet og fargepalletten er tilpasset vår og sommer. Lillelam sommerull er kløfri, deilig og myk, og selvfølgelig laget av 100% merinoull av høyeste kvalitet i 18,5 micron.

Så derfor –  ikke nøl! Prøv sommerull fra Lillelam – se hele kolleksjonen her.

© 2019 Lillelam AS