Velkommen til Lillelams myke verden Våre verdier

Woolmark Nurture – Mothers & Babies program

The Woolmark Company er en non-profitt organisasjon som er en globalt lisensutgiver for sauefarmer, garnleverandører og merkevarer. Organisasjonen garanterer for innhold og kvalitet på ullvarer til forbruker. I tillegg til å være en av verdens mest kjente merkevarer, driver Woolmark Company med teknisk innovasjon, forsking og utreding av ull og er direkte knyttet til all ullindustri over et visst kvalitetsnivå.

Lillelam benytter høyeste kvalitet og best egnet merinoull i alle kolleksjoner og har Woolmark lisens fra både fra underleverandører og gjør egenregistrering for hvert enkelt sluttprodukt.

Blant annet derfor er Lillelam globalt plukket ut som 1 av 2 selskaper til å være brandpartner av Woolmark Company i deres nye satsingprosjekt innen høykvalitets ullvarer for barn; Woolmark Nurture. Dette programmet har som mål å øke etterspørselen av merino ull i barneklær og jobber hovedsaklig med 3 hovedområder: støtte til forskning av ullens fordeler i forhold til helse, innovativ produkt utvikling og skape bevissthet rundt merino ullens fordeler.

Å være plukket ut som Brand partner er en stor ære for oss og betyr at vi oppfyller de kravene til kvalitet som Woolmark setter for produkter i merino ull av høyeste kvalitet. Kriterier er bla. bruk av merino ull av høy finhetsgrad og merino ull som både er Oekotex sertifisert og Woolmarkstemplet.

Les mer om Woolmark Nuture her.


   

nurturelillelam3

Webdesign og webutvikling: InCreo