Velkommen til Lillelams myke verden Våre verdier

Lillelam vaskemiddel og flekkfjerner for ull

 Endelig har vi produsert vårt eget vaskemiddel og flekkfjerner laget spesielt for ull og silke. Perfekt for å kunne ta vare på dine Lillelam plagg på best mulig måte.

Lillelam vaskemiddel for ull, silke og skinnfell 500 ml

Vanlig vaskemiddel med enzymer kan skade fibrene i ull og silke - og kan forårsake at fibrene går i oppløsning slik at det blir hull i plaggene. For å bevare ullens egenskaper er det viktig å kun bruke vaskemiddel som er PH-nøytralt, og uten enzymer og blekemidler.

 Vårt vaskemiddel er spesielt utviklet for å ta vare på ull og silke, og inneholder ingen skadelige stoffer. Vi anbefaler ullvask i maskin på 40° C ullprogram.

Lillelam benytter Super Wash behandlet ull for å hindre uønsket toving og for å gjøre at plagget kan vaskes i maskin. Denne behandlingen er Øko-tex sertifisert, som er et globalt sertifiseringssystem som sikrer bruk av skadelige stoffer i forhold til hud og helse.

  • Plaggene må vaskes med like fargetoner
  • Ikke legg plaggene i bløt da det kan oppstå toving eller annen fiberskade
  • Ta hensyn til miljøet og følg anbefalt dosering. 1/2 kork = 2,5 kg tøy
  • For ull av høy kvalitet er det best å kun fylle halve maskinen med tøy slik at fibrene ikke gnisser mot hverandre

 
Kjøp vårt vaskemiddel for ull her

 

Lillelam flekkfjerner for ull og silke 100 ml

Ullhellet er ute - flekker på ulltøyet! Du har lyst til å finne frem vanishen...hva gjør man? Endelig kan vi presentere en flekkfjerner som ikke etser hulli ull!

Det viktigste er å fjerne flekken med én gang. Skrap vekk restene og bløt flekken i litt lunkent vann før du sprayer på flekkfjerneren. La den virke i minimum 15 minutter før  du vasker plagget i maskinen på  40° C ullprogram med Lillelams vaskemiddel for ull. 

Kjøp vår flekkfjerner for ull her

 

Lillelam anbefaler maskinvask på  40° C ullprogram.

 

2flekk_vask

 

Webdesign og webutvikling: InCreo