Velkommen til Lillelams myke verden Våre verdier

Salgsbetingelser

Lillelam tilrettelegger for at hver kunde skal få en god og trygg handel. Har du noen spørsmål, eller ros/ris kan du sende dette til post@lillelam.no.

 

NB! Lillelam sender dessverre kun varer til adresser i Norge.

Bestilling

Velg produkt, deretter klikk på farge og størrelse i matrisen som viser lagerholdet til Lillelam i det øyeblikket du handler. Klikker du en gang på bildet av produktet blir bildet forstørret. Varen(e) du ønsker å kjøpe legger du i handlekurven, og fyller ut informasjon for å fullføre kjøpet. Du vil få en mail med bekreftet bestilling etter handelen som er en bindende ordrebekreftelse. Du får også en mail når varen(e) blir sendt ut til deg.

Vi tar forbehold om utsolgte varer. Dette skal ikke skje, men hvis flere bestiller samtidig kan det oppstå at et produkt blir utsolgt, men står som tilgjengelig i ordren. I slike tilfeller vil du raskt få en tilbakemelding fra oss om noe du har bestilt er utsolgt

Betaling

Vi bruker Klarna Checkout som betalingsløsning. Klarna Checkout gjør det enklere å handle hos oss!.Du kan velge å betale med faktura, delbetaling og direktebetaling med kort (Visa og Mastercard). Faktura sendes deg fra Klarna på din registrerte e-post når vi sender ut varene

1. Har du handlet med Klarna før trenger du kun oppgi din e-postadresse og ditt postnummer og klikke på "Fullfør kjøp" for å foreta en ordre. Velg deretter om du ønsker å betale med faktura, delbetale beløpet, eller betale med kort (Visa og Mastercard).

2. Har du ikke handlet med Klarna før legger du først inn din e-postadresse, klikk "Fortsett" og legg inn ditt postnummer, og deretter ditt personnummer (hvis du ønsker å betale med faktura eller delbetaling). Normalt sett vil da ditt navn og din adresse komme opp automatisk. Du velger betalingsmåte etter at du har klikket på "Fullfør kjøp". Personnummeret ditt blir brukt for å hente din folkeregistrerte adresse. Varene kan ikke sendes til en annen adresse. Dette er for å forhindre svindel. Hvis du ikke aksepterer adressen som hentes opp må du betale med kort. Vi lagrer ikke personnummeret i våre systemer.

3. Ønsker du ikke å legge inn ditt personnummer og kun ønsker å betale med kort velger du å gå videre uten å legge inn personnummer, da vil Visa og Mastercard komme opp som betalingsalternativ.

Ved Klarna Faktura er betalingsfristen 14 dager. Hvis du velger å betale med faktura påløper det ingen ekstra kostnader om du ikke ønsker å forlenge betalingsfristen ut over 14 dager.

For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.

Les mer om Klarnas villkår for både faktura og delbetaling her: https://www.klarna.com/no/vilkar

 

Personlige opplysninger

Les mer om våre retningslinjer for personvern her. http://lillelam.no/personvernerklaering/

 

Levering

FAST PRIS PÅ FRAKT ER kr 59,-

Lillelam benytter Postens Klimanøytrale Servicepakke eller Postens Minipakke.

Klimanøytral Servicepakke tar ca 2-5 virkedager. Du får en hentelapp fra ditt nærmeste postkontor enten via epost eller som fysisk lapp i din postkasse. Krysser du av for postoppkrav betaler du ved postkontoret ved utlevering av forsendelsen. Det legges til kr 42,- i postens oppkravsgebyr. 
Minipakke tar ca 2-5 virkedager og kommer direkte til din postkasse.

Det tilkommer et ekstra fraktgebyr på forsendelser til Svalbard. Vi følger Postens betingelser som pr. i dag gir et pristillegg på kr 198,- inkl. mva. 

Ordrebehandlingen og utsendelsen tar max en uke. Lillelam sender kun til adresser i Norge

Returrett

VILKÅR OG SKJEMA FOR ANGRERETT FINNER DU HER. BENYTT ALLTID SKJEMAET VED RETUR. 

I følge lov om angrefrist har du som kunde rett til å bytte eller returnere varer innen 14 dager etter at du mottok dem – under forutsetning av at varen er i samme stand som da den ble sendt ut, altså ikke brukt, vasket, skadet eller annet. Du vil da få tilbakebetalt beløpet du har betalt for varen(e) om du ikke ønsker å bytte de(n). Ved bytting av vare belastes du for portoen. Ved bruk av angrefristen gjennom internetthandel, skal kostnad for returporto bæres av kjøper.

Ønsker du å bytte eller returnere varen(e) må angrerettskjemaet fylles ut og legges ved forsendelsen som returneres til Lillelam. Avsender er ansvarlig for transportrisikoen. Om du skal ha tilbakebetalt et beløp så husk på å legge ved kontonummer for utbetaling av tilgodehavende. Varene sendes til: Lillelam AS, Drammensveien 127, 0277 Oslo.

 Bytting skjer kun ved postgang.

Våre salgsbetingelser gjelder kun for varer kjøpt i vår nettbutikk. Ved varer kjøpt av annen forhandler må man henvende seg dit. 

SALGSVARER BYTTES IKKE. 

Reklamasjon

Reklamasjon skal være basert på produksjons relaterte feil og mangler, og ikke et resultat av ytre påvirkninger etter mottatt vare, som for eksempel feil i vask, rakning forårsaket av hekting av maske og lignende. 

Hvis du har mottatt en vare med feil ta kontakt med oss på post@lillelam.no Hvis vi vurderer at din reklamasjon er berettiget, sender vi deg en ny vare eller refunderer prisen på varen. 

Nupping på klærne gir ikke grunnlag for reklamasjon, les mer om dette her.

Reklamasjon

Hvis du har mottatt en vare med feil ta kontakt med oss på post@lillelam.no

Hvis vi vurderer at din reklamasjon er berettiget, sender vi deg en ny vare eller refunderer prisen på varen. 

Reklamasjon

Hvis du har mottatt en vare med feil ta kontakt med oss på post@lillelam.no

Hvis vi vurderer at din reklamasjon er berettiget, sender vi deg en ny vare eller refunderer prisen på varen. 

Webdesign og webutvikling: InCreo